Butique Hotel 11 Rooftop Spa ~ Nitra

Hotel sa nachádza v historickom centre Nitry. Ponúka recepciu s pracovným časom od 7:00 do 24:00, súkromné parkovisko a terasu s panoramatickým výhľadom na Nitru a Nitriansky hrad. Hostia môžu taktiež využiť služby priestranného Lobby baru, cigarového salónika a ručnej autoumyvárky. Hotel je situovaný len 150 m od centra mesta a 600 m od Nitrianskeho hradu.

Kožené kreslá, kvalitné cigary, pokojná a starožitná atmosféra, ako keby zastal čas. Po mnoho generácií si muži užívali chvíle samoty a oddychu s cigarou a pohárom kvalitného alkoholu. Náš vlastný humidor a profesionálne trénovaný personál vám poskytne všetko potrebné pre váš osobný rituály pokoja a relaxu.

Počas vášho pobytu v našom hoteli sa dokážeme postarať aj o vaše auto. Naša garáž ponúka ručnú autoumyváreň všetkým návštevníkom. Dokonca aj v prípade, že prídete len na konferenciu či stretnutie, naši profesionáli sa o vaše auto radi postarajú. Autoumyváreň 11 je tu pre vás denne od 08:00 do 18:00 a ponúka vám širokú škálu možností čistenia, vďaka ktorým vaše auto získa výstavný lesk.

Pre všetkých našich hostí je k dispozícii súkromné parkovisko.

Využite skvelé priestory nášho hotela pre organizovanie konferencíí, prednášok či školení pre vašu firmu alebo obchodných partnerov. Naša konferenčná miestnosť má celkovoú kapacitu 50 osôb a rozlohou 92 m2. Miestnosť je vybavená Hi-Fi ozvučovacou a prezentačnou technikou, bezdrôtovou WiFi sieťou a v prípade potreby vám vieme zabezpečiť dodatočné technické vybavenie ako flipcharty, prezentéri či písacie potreby. Pre účastníkov stretnutí sme pripravili aj ponuku coffee break-ov.

 

Miesto konania Detail

info@hotel11.sk
00421 911 909 111
Ďurková 11, 94901 Nitra
https://www.hotel11.sk/

Google Maps